top of page
  • Obrázek autoraFotografka Šebestová

Glamour focení v ateliéru, užiju si ho i s přítomným partnerem?

Aktualizováno: 14. 8. 2022

Jste spíše stydlivější povaha? Partnera na focení neberte. Většina žen je při prvním takovém focení docela nervózní. Hodně pomůže, že fotí žena. Před partnerem si můžete přijít ještě více vystresovaná.

Blondýnka, svůdná glamour fotka, na posteli, v ateliéru Šebestová
Glamour focení, focení aktu, boudoir

Jiná situace nastává, jste-li exibicionistka, a plánujete přítomnost manžela jako součást dárku pro něj. Pokud vás cizí prostředí nestresuje, a zrovna neřešíte jak v dané póze vypadáte, mužete si oba svou přítomnost na focení užít. Navíc na pár fotek můžete partera i zakomponovat do snímku. Udělat si nějaký společný dráždivý akt.


žena a muž, světlo-stín, společný akt
Focení aktu v ateliéru Šebestová si užijete i s partnerem

Focení jako zážitek

A co když se prostě plánujete přijít vyfotit spolu? Objednejte si balíček 15 fotek Glamour a focení se dá rozvrhnout následovně.

  1. První fotosvet je vždy s jemným make-upem, s partnerem se můžete vyfotit v bílém tílku a modrých džínách. Na samostatné boudoir fotografie vezměte bílé body s punčochami nebo podkolenkami.

  2. Druhý fotosvet bývá kouřové oko a vlny ve vlasech, sedí černé spodní prádlo s podvazkovým pásem a vysokými podpatky. Partner může mít černou rozepnutou košili.

  3. U třetího fotosetu se často dělá červená pusa a vlasy se vyčešou nahoru. Ideální k aktům světlo/stín. Odvažte se oba, bude z toho skvělá fotka do ložnice.


bottom of page