top of page
  • Obrázek autoraFotografka Šebestová

Rodinné focení v ateliéru

Aktualizováno: 14. 8. 2022

Kdy je ten správný čas objednat se s dětmi do ateliéru? Provedu vás krok za krokem životními milníky, kdy byste ve fotoateliéru neměli chybět.

Objednejte se klidně hned, měsíc před plánovaným focením.

Těhotenské focení

Nezapomeňte se kolem 7 měsíce objednat na focení těhotenské. Možné je fotit i se staršími sourozenci. Nebo klasicky těhotenské focení s partnerem.


Newborn focení

V dobu kdy budete absolvovat těhotenské focení se objednejte na Newborn focení. Rodinné focení s miminkem si užije celá rodina. Během focení se spícím miminkem si odpočiněte. A během poslední půl hodinky novorozeneckého focení s miminkem se zapojí celá rodina. Miminko se vyfotí i se starším sourozencem.


Rodinné focení v ateliéru

Během 1.roku se v ateliéru můžete přijít vyfotit hned několikrát. Krásné období kolem 3. měsíce kdy už se miminko udrží na bříšku a usmívá se.

dále nezapomeňte přijít na rodinné focení kolem 7. měsíce kdy už děťátko samo sedí. A zlatý hřeb je focení prvních narozenin s dortem , je to focení cake smash, to znamená že děťátko sedí u dortu a ochutnává. proto je ideální naplánovat takové focení už třeba na 10. až 11. měsíc věku , kdy váš dítě ještě neběhá.

Focení se potom plánuje zhruba každý rok, tak abyste měli památku, jak vaše děťátko roste. Můžete spojit rodinne focení vždy s časem narozenin, focení s dortem si děti užijou v každém věku.




bottom of page