top of page
Obrázek autoraPetra Rose

Glamour & Boudoir Focení, to je dárek především pro ženu

Aktualizováno: 8. 7.


v ateliéru bude fotit žena
Glamour focení a focení aktů

Přemýšlíte nad dárkem pro ženu k výročí?


Glamour focení vaší ženu potěší hned dvakrát. Jaká bude její reakce, až jí poukaz na focení předáte? No, určitě nebude fádní. Může skákat metr vysoko a být nadšená od samého začátku, ale stejně tak vám může říct, že jste se asi zbláznil..:-) Tak či tak vam slibuji, že si focení nakonec užije. A až budeme vybírat výsledné fotky, bude nadšená. Double win..:-)


kupte své ženě zážitek ve fotoateliéru
glamour focení u fotografky z Ateliéru Šebestová


Když chce dát svůdné a hravé akty žena muži

Zavolejte fotografce a domluvte si termín. Objednáte li si termín na říjen/listopad. Fotky budete mít hotové do Vánoc. Většinou jsou do 2-4 týdnů od focení. Zbyde vám ještě dostatek času z fotky nechat vyrobit obraz do ložnice, sexy kalendář do kanceláře a nebo luxusní kožený album, případně fotoknihu.


Když dává focení jako dárek muž ženě

E-shop s dárkovými poukazkami najdete v záhlaví pod ikonou dárečku. Poukaz je možné zakoupit on-line, pošlu vám jí pohodlně poštou, nebo přes zásilkovna.

Kupujete vánoční dárky pravidelně až 23.12? Poukázku je možné vyzvednout i osobně. Po domluvě s fotografkou lze předat na Žižkově u ateliéru, prosím uvést do objednávky osobní vyzvednutí, a že na poukázku spěcháte.








130 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page