top of page
Obrázek autoraPetra Rose

Pět důvodů, proč je boudoir focení tím nejlepším řešením, když si chcete zvednout sebevědomí

Aktualizováno: 8. 7.

BOUDOIR & GLAMOUR: DENÍK SEBEVĚDOMÉ ŽENY

Cítíš se poslední dobou trochu mimo a hledáš způsob, jak znovu objevit svou vnitřní sebedůvěru a ženskou energii? Přemýšlíš, jak znovu najít tu jiskru, kterou jsi měla jako svobodná holka ve 20?

Někdy pomůže vypařit se na jóga víkend, nebo si zajít s kamarádkou na drink. My se ale dnes podíváme na to, jak si zlepšit sebevědomí a najít ztracenou svůdnici hluboko v sobě, tím nejúžasnějším způsobem. A tím je boudoir focení. Počkej si na pět důvodů, proč je boudoir focení právě to, co potřebuješ, abys nahodila zpět svou sebedůvěru a oslavila sebe sama. Prostě jen tak.

blondýnka na posteli ve spodním prádle při boudoir focení v ateliéru Šebestová
Boudoir & Glamour styl focení s fotografkou Petrou Rose z Ateliéru Šebestová

Oslav svou krásu

Boudoir fotografie je tu proto, aby ženy ocenily svá těla taková, jaká jsou. Ve světě, kde se neustále srovnáváme s ostatními, je snadné zapomenout, co nás dělá jedinečnými a krásnými. Zkušená boudoir fotografka, dokáže skrze jednoduché pózovací triky a uvolněnou atmosféru, zdůraznit vaše nejlepší rysy, křivky a přednosti. A jako žena ví a vnímá, co má zůstat skryto.

My ženy se často zaměřujeme jen na naše nedostatky. Místo toho, abychom se naučily vidět a vnímot svou krásu. Abychom přijímali svou krásu. Boudoir fotografie podporuje a podněcuje sebelásku. A tu si my ženy musíme hýčkat. Největšími kritiky jsme totiž my samy. A proto se i my samy dokážeme pochválit tak, že nás to zahřeje u srdce.


Během boudoir focení vymýšlím různé pózy, osvětlení a úhly, které lichotí různým typům postav. Každé focení je jiné, ale vžy je o tom, abyste se cítili pohodlně a sebevědomě!


Překonej nejistotu, vystup z komfortní zóny, buduj sebepřijetí


Boudoir focení může být mocným nástrojem pro překonávání nejistot. Nejde jen o fotografie, ale o celý zážitek.

Nedávno jsem fotila ženu, která měla za sebou náročný rozvod. Svěřila se mi, že poslední roky doma jen poslouchala, jak je stará, tlustá a ošklivá. Její sebevědomí bylo na bodě nula. Když se krátce po rozvodu dozvěděla, že muž odešel s mladší ženou, byla na pokraji zhroucení. Přesto se něco v ní zlomilo a rozhodla se pro boudoir focení. Brala to jako první odvážný krok, a protože se znovu vracela na seznamovací scénu, doufala, že se díky fotkám bude cítit více žádoucí. Vtipné je, že ani neviděla svoje fotografie. Už při odchodu z ateliéru cítila obrovskou změnu. Samotný zážitek byl pro ní tak posilující, že začala věřit v sebe, začala věřit, že její tělo si zasloužilo tuhle malou oslavu. Když jsme potom společně vybíraly fotografie, svěřila se, že jsou fotky pro ní příjemná třešnička na dortu, ale to co oprvdu potřebovala, byl ten prožitek. A ta chvíle, kdy dostala prostor oslavit svou ženskost, své tělo a svou krásu. Od té doby prý o sobě neřekla ani jedno negativní slovo.

Myslím si, že když dovolíte jiné osobě vidět vaše tělo v negativním světle, přijmete to dříve nebo později za své. Ale platí to i naopak. Když během focení dovolíte fotografce vidět vás jako svůdnou ženu plnou jemné ženské energie, a dáte jí svou důvěru, získáte fotky od kterých nebudete moct odtrhnout oči. Když vás někdo neustále povzbuzuje a ujišťuje, že jste krásná taková, jaká jste, uvidíte se skrze jeho objektiv jeho očima. Skutečné vidění sebe sama skrz objektiv boudoir fotografa vám umožní udělat další krok směrem k překonávání svých nejistot. Měj se ráda!



blondýnka leží na posteli boudoir focení v ateliéru Šebestová
Svůdné boudoir fotografie pro sebe i pro své sebevědomí

Užij si hýčkající, posilující zážitek

Jednou z nejlepších částí boudoir focení je ten pocit, že máte celý den jen pro sebe. Profesionální účes a make-up, luxusní krásné prádlo, pocit být středem pozornosti, to všechno jsou součásti skvělého zážitku.

Možná proplouváte ulicemi jako neviditelná žena, ale boudoir focení je den, který oslavuje jen vás. A každá žena si zaslouží takovou pozornost a péči. I když je to jen na pár hodin, můžete si být jistá, že nebudete muset nic řešit a můžete se do toho ponořit naplno.

Zachyť ten kouzelný okamžik

Boudoir fotografie není jen pro mladé dívky. Je pro ženy všech věkových kategorií. Nejčastěji chodí ženy ve 30-45 letech. Jde o zachycení vaší krásy a osobnosti v různých fázích života.

Každý fotograf má svůj rukopis a já se snažím o elegantní, nadčasovou a krásnou fotografii. Decentní, vkusnou. Ale může být také odvážná, tolik, kolik si přejete.

Buďte k sobě laskavé. A nebojte si říct, pro jaký styl fotografií jste si přišla. A věřte, že za 20 let se na ty samé fotografie budete dívat daleko laskavějšími očima, jak čas plyne.


23 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Commentaires


bottom of page