top of page
Obrázek autoraPetra Rose

Vaše pohodlí při GLAMOUR focení je pro mě prioritou

Aktualizováno: 8. 7.


Pohodlí při focení je klíčové!

V Ateliéru Šebestová je vaše pohodlí během boudoir & glamour focení naší nejvyšší prioritou.

Od úvodní konzultace až po závěrečné prohlížení fotek je každý krok navržen tak, abyste se cítily viděné, slyšené a krásné. Věřím, že až když se žena cítí příjemně, vítaná a v bezpečí, její pravá krása zazáří. A to vede k úžasným, sebesvědomí posilňujícím fotografiím, které budete milovat navždy.

Jste připravená zažít si focení na 100%? Zazervujte si svůj termín ještě dnes a objevte, jak pohodové a transformační může boudoir focení být.


žena leži na posteli v ateliéru šebestová, v černém prádle, svůdný pohled
glamour a boudoir focení s Petrou Rose Šebestovou je v první řadě zážitek

Zde je deset pravidel, která váš zážitek v ateliéru udělají osobní, posilňující a nevšední od začátku až do konce.



Jste stydlivější typ? Cesta k boudoir focení ve spodním prádle začíná kreativní konzultací. Zde se poznáváme – vaše přání, preference a jakékoli obavy, které byste mohli mít probereme před focením. Věřím, že pochopení vaší vize a řešení vašich potřeb předem vytváří pevný základ pro pohodový zážitek.

Během konzultace diskutujeme vše od typu fotografií po outfity, tak abyste se cítila připravená a nadšená pro focení.

Konzultace může proběhnout po telefonu, když se objednáváte, osobně v ateliéru před samotným objednáním a nebo při líčení a česání před samotným focením.


2. Pohodlné prostředí

Fotostudio je navrženo tak, aby bylo soukromým, ženským, relaxačním a přívětivým útočištěm. Atmosféra je přizpůsobena tak, aby vám bylo příjemně okamžitě, jakmile vstoupíte. Věřím, že pohodlné prostředí je klíčem k tomu, abyste se cítila uvolněně a sebevědomě, proto jsem vytvořila prostor, který působí spíše jako útulný domov než fotostudio.



3. Odborné vedení a směr

Během focení jako fotografka poskytuji jemné vedení ohledně pozic od hlavy až k patě. Chápu, že pózování může působit nepřirozeně, zvláště pokud je to vaše první zkušenost. Proto vás vedu každým krokem, včetně výrazu obličeje, tak abyste vypadala a cítila se co nejlépe.

Toto je jediný čas, kdy vám prozradím, že pokud je vám póza nepříjemná, pravděpodobně ji děláte správně..:-)

Modelky mají těžkou práci. Protože pózování často zahrnuje protahování a vykrucování způsoby, na které nejsme zvyklé! Druhý den vás budou pořádně bolet záda. Ale výsledné fotky budou stát za to.


4. Pozitivní přijetí

V Ateliéru Šebestová oslavujeme všechny typy postav i tvary obličejů. Já i mé holky vizážistky jsme profesionálky a náš pozitivní a posilňující přístup zajišťuje, že se u nás každá žena cítí krásně a oceňovaná. Taková, jaká je. Negativita vůči tělu nemá ve fotoateliéru místo.

Snažím se vám pomoci na vaší cestě k sebelásce tím, že zvýrazním vaši jedinečnou krásu na každé fotografii. To je můj slib vám všem.


5. Pomoc s výběrem oblečení

Výběr správných outfitů může udělat velký rozdíl v tom, jak pohodlně a sebevědomě se cítíte. Nabízíme vám s vizážistkou pomoc s výběrem oblečení. Mé vizážistky jsou zároveň stylistky a já za léta praxe přesně vím, co na fotkách bude vypadat dobře. Uděláme vše proto, abychom vám pomohli vybrat kousky, které lichotí vaší postavě a díky kterým se budete cítit skvěle.

Ať už si přinesete své oblíbené prádlo nebo šaty, ať se chcete fotit v pánské košili nebo v luxusním krajkovém župánku, jestli potřebujete radu, co si obléci, jsme tu pro vás.



blond žena v červeném prádle focená na její přání v ateliéru Šebestová
Boudoir Focení v Ateliéru Šebestová si užijete

6. Profesionální úprava vlasů a make-upu

Všechny balíčky Glamour&Boudoir zahrnují profesionální úpravu vlasů a makeupu, tak aby vás hýčkaly a zvýraznily vaši přirozenou krásu. Tento zážitek vám nejen pomůže vypadat co nejlépe, ale také přispívá k celkovému pohodlí a luxusu vašeho zážitku v ateliéru.

Věřím, že se budete se cítit jako Kardashian od chvíle, kdy usednete do vizážistického křesílka až po poslední kliknutí fotoaparátu.


7. Soukromí a diskrétnost

Chápu, že soukromí je pro mnoho žen prioritou. Buďte si jistá, že vaše fotografie jsou zpracovány s nejvyšší diskrétností. Mám přísné zásady ochrany soukromí, vaše fotografie nebudou sdíleny bez vašeho souhlasu. V mém ateliéru se fotilo mnoho slavných osobností, a intimní fotografie byly jen pro oko jejich muže. Tento závazek k ochraně soukromí pomáhá mým klientkám cítit se bezpečně a jistě po celou dobu procesu. Fotografie si retušuji sama, neposílám je ani neukazuji nikomu dalšímu. Spolupracuji se zahraničním výrobcem Folio Boxů, laboratoř je prověřena léty praxe a vyrábí nádherné luxusní boxy s paspartovými fotografiemi. Stejná laboratoř pro mně vyrábí Fine-Art obrazy. Fotoknihy pro mě vyrábí pražská laboratoř u FotoŠkoda, na přání ale můžeme výrobu produktů omezit. Místo tištěné verze mohu vyrobit video slide-show. A tím fotografie neopustí můj laptop.


8. Snadné plánování

Rezervace focení by měla být stejně jednoduchá a bezstresová jako samotné focení. Proto mám na webu snadné rozhraní online rezervace. Najdete termín během pracovních dní i během víkendů. Vyberte si den, kdy nemusíte nikam spěchat .Ať si můžete naplno užít nevšední zážitek. Udělejte si čas jen sama pro sebe.


9. Přístup zaměřený na ženy

Každá žena je jedinečná, a proto přizpůsobuji přístup právě vašim individuálním potřebám a preferencím. Každé focení je specificky přizpůsobeno vám, což činí celý zážitek osobnějším a výsledné fotky budou vystihovat právě vás. Jste sportovní typ a ze šněrovacího korzetu vám naskakuje husí kůže? Odejde s fotkami v Converskách a Calvin Klein prádle. Protože to jste vy. Miluje váš manžel červené spodní prádlo? Koupil vám na focení krajkový overal? Potom budou vaše fotky plné napětí a rafinovanosti.


10. Zážitek po glamour focení

Pohodlí a potěšení pokračují i na naší schůzce pro vybírání fotek. K zážitku patří i prohlížení fotografií, kde si můžete v klidu vybrat své úžasné fotografie do alba. To vám znovu umožní prožít kouzlo dne a vybrat si své oblíbené fotografie.

Miluji ten okamžik, kdy žena poprvé vidí své glamour fotografie. A i chvíli, kdy jí do rukou předávám album. Ten pocit nenahradí nic na světě. Ze schůzky vždy odchází sebevědomá žena, žena spokojená sama se sebou. A fotografie v albu jí ten pocit budou naždy znovu a znovu připomínat.



Těším se, až se potkáme v ateliéru a já udělám nádherné fotky i vám!

Petra Rose




blond žena akt na bílé peřině v posteli ateliéru Šebestová
Pózování nechte na fotografce, Petra Rose vás povede

28 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page