top of page
Obrázek autoraPetra Rose

Proč je důležité mít v ateliéru denní světlo

Aktualizováno: 21. 2.

Dobré osvětlení je jedním z nejdůležitějších kritérií pro dobrou fotografii, a světlo sluneční je zkrátka nenapodobitelné. Ideální je nepřímé rozptýlené světlo. Fotí se skrz okna na stinném místě, ale i ve slunečních paprscích, které vypadají velice přirozeně. A umělecky v protisvětle.


Velká okna v ateliéru

I když se většina fotoateliérů nachází ve sklepních prostorách, Ateliér Šebestová je umístěn v 8. patře. Kromě nádherného výhledu je prosvětlený okny do všech světových stran.

Záblesková světla jsou neodmyslitelným vybavením ateliéru, ale většina fotek v Ateliéru Šebestová vzniká právě a jen s krásným denním světlem. A odraznou deskou..


blondýnka na posteli, síTóvaný obleček, svůdná glamour póza
Svůdné glamour focení v ateliéru Šebestová

Známý prvorepublikový ateliér Langhanz se proslavil právě používáním denního světla. Fotky s e světlem z okna jsou nezaměnitelné. Každý fotograf má svůj vlastní rukopis a Petra Rose Šebestová, to jsou fotky plné světla, jemné, přirozené a svůdné.


Kdy se objednat?

Protože každou ženu, kterou v ateliéru přivítám, chci nafotit tím nejlepším možným způsobem a poskytnout jí ten nejlepší servis, objednávám Glamour focení na dopoledne. A s vizážistkou.

Proto doporučuji, vzít si na tenhle nevšední zážitek alespoň půl dne volna. Vizážiska vás promění, vytáhne z vás krásné ženské rysy, navlní vlasy do objemu. To vám dodá potřebnou sebejistotu. Navíc budete mít čas vypít si kávu, rozhlédnout se po ateliéru a promluvit si s fotografkou o výsledných představách.

Samotné focení už si budete užívat. S pózováním vám pomohu. Až budete odcházet, domluvte si na večer rande. Protože budete plná sebejistoty, krásně nalíčená, prostě žena činu.




79 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page