top of page
Obrázek autoraPetra Rose

Kdy se ženy nejčastěji objednávají na boudoir focení

Aktualizováno: 8. 7.


A proč musíte mít boudoir fotky i vy


Boudoir focení ve spodním prádle je pro některé ženy atraktivní možností a může být motivováno různými důvody. Proč si ženy objednávají boudoir focení?

Focení boudoir může probíhat v různých fázích života ženy a existuje několik časových milníků, které často slouží jako motivace pro tento druh fotografie.


žena na posteli svůdný styl boudoir
Boudoir styl z Ateliéru Šebestová


Připravila jsem pro vás seznam 5 nejčastějších časových milníků pro boudoir fotografii:

  • Svatba: Jedním z nejčastějších důvodů pro boudoir focení je blížící se svatba. Mnoho nevěst se rozhodne pro tuto formu fotografie jako dar pro svého budoucího manžela, nebo prostě jako projev sebejistoty a krásy v předvečer svého velkého dne. Pravda je také taková, že mnoho z nás má před svatbou skvělou formu. Chodíme do fitka, dobře jíme pro krásnou pleť, návštěvy kosmetičky i masáží, pedikérky i manikérky mají v našem diáři pevné místo. A proto focení ve spodním prádle, jemně dráždivé a ženské, má pro naší zamilovanou mysl daleko větší smysl..:-)


  • Výročí vztahu: Některé ženy si objednávají boudoir focení na výročí svého vztahu, aby oslavily lásku a vášeň, kterou sdílejí s partnerem. Může to být krásným způsobem, jak připomenout si vzájemnou přitažlivost a důvěru. Fotím často ženy, které fotoknihu se svými fotografiemi věnují svému muži k výročí. A skvělý nápad mi přišel od jedné zákaznice, které jsmevyráběli knihy 2, jednu s fotkami více ukázatelnými, pro kamarádky a na oslavu, a potom knihu s akty a fotkami více odvážnými, kterou dala manželovi až večer, mimo oslavu.


  • Osobní proměna: Boudoir focení může být také součástí osobních proměn, jako je zlepšení sebevědomí nebo zvládnutí obtížných situací. Ženy, které prošly náročným obdobím nebo dosáhly významných cílů, mohou najít v boudoir focení odměnu za svou sílu a vytrvalost. Může jít i o proměnu fyzickou, kdy žena zhubne 20 kilo a cítí se ve své váze lépe a spokojená. Fotky jsou potom pro ní odměna a zároveň radost, ze svého nového těla, a že to zvládla.


  • Důležitý narozeninový milník: Některé ženy si mohou objednat boudoir focení, když slaví významné narozeninové milníky, jako jsou třicátiny, čtyřicítky nebo padesátiny. I 49 je častá oslava, naplánovaná u mě v ateliéru.. Může to být pro vás způsobem, jak oslavit novou dekádu a pocit, že jste stále krásné a život je plný možností. Miluji, když si žena objedná focení sama pro sebe. Vezme si oblečení, v kterém se cítí dobře. Které má ráda. A fotky jsou více plné sebejistoty a spokojenosti. Přece jen, která z vás se cítí pohodlně v korzetu, podvazkovém pásu a škrtících punčochách? Ale co bychom pro svého muže neudělaly..


  • Dárek pro sebe: Nakonec mnoho žen si může objednat boudoir focení jednoduše jako dárek pro sebe. Může to být osobní zážitek, který posiluje jejich sebevědomí a připomíná jim, že jsou hodny lásky a péče, bez ohledu na vnější tlaky nebo očekávání. Často se jedná o maminky s dětmi, kdy přes celý denní kolotoč a povinnosti, tak trochu vytěsnily čas na sebe. Zapomínají, že jsou také ženami. Urvat si alespoň malinký kus času, kdy žena může být sama sebou. To se asi nejlépe můžeme naučit od svých mužů. Takže pojďme si prostě naplánovat holčičí jízdu. A přijít alespoň na chvíli na jiné myšlenky.


Boudoir styl focení


Je důležité si uvědomit, že důvody pro boudoir focení se mohou lišit a mohou být velmi individuální. Některé ženy si mohou vybrat boudoir focení i bez konkrétního důvodu, pouze kvůli osobnímu zájmu nebo zvědavosti na tuto formu fotografie.

A jsou ženy, kterým boudoir styl nesedí. A raději by jemný portrét. Nebo provokativní fotky, ale v šatech s doplňky.

Konzultujte focení dopředu s fotografkou, a zjistěte, jestli najdete společnou řeč..


fotka ženy na posteli v boudoir stylu
Boudoir focení v ateliéru


50 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page