top of page
  • Obrázek autoraFotografka Šebestová

Dárek k výročí pro muže

Aktualizováno: 21. 2.

Hledáte dárek k výročí, který vašeho muže dostane?

Máte výročí svatby a vy hledáte něco, co by vašeho manžela trošku vyburcovalo? Vybrat originální dárek pro muže k výročí vztahu, není jen tak. Rozpalte ho Glamour fotkami v elegantní fotoknize. Fólio box se zapaspartovanými fotografiemi je nadčasový, ten si nechte na památku vy.

Věřím, že si focení užijete. Ale chce to mít dostatečné množství času, ať se můžete pořádně připravit. Proto nenechávejte objednání na poslední chvíli.



Svůdné fotky ve spodním prádle by od vás nečekal

A o to právě jde, originálním dárkem chceme udělat radost, ale zároveň to musí být něco, čím ho překvapíte. Výběr spodního prádla uzpůsobte jeho vkusu. Fotky v pánské košili jsou něžné a hravé, ale líbí se spíše ženám.

Pro mužské oko se nebojte zvolit dráždivější kousek spodního prádla. Ať už vyberete černou nebo červenou barvu, vždy zkuste set doplnit o punčochy a lodičky s vyšším podpatkem.

Žena je nejhezčím dárkem pro muže

To platí jak u 5 letého výročí, tak u 20 letého. Nevěříte? Ze své 10 leté praxe fotografky vím, že je to tak. Měla jsem tu čest fotit desítky Glamour fotek k výročí svatby, a vždy udělaly radost.



Focení aktů jako dárek

Fotoateliér Šebestová je rozdělený na 2 oddělená studia, přičemž 1 z nich je plně vybavené právě pro boudoir a Glamour focení. Studio vypadá jako luxusní hotelové apartmá, nechybí závěsná houpačka, dřevěné pódium, křeslo s kožešinou, postel, závěsy.

Sexy svůdné fotky pro manžela jako dárek, to je trefa do černého. Kombinace mých zkušeností a povahy mi umožnila vytvořit podmínky pro focení aktů žen.

Málokterá žena touží při předání podobného dárku říci svému drahému, že jí fotil jiný muž. Proto je fotografka aktů velice přínosná profese.

Práce dobrého fotografa zahrnuje i objevování a odhalování. Kým skutečně jste, kým se stáváte, jaké jsou vaše osobnostní rysy. Jak vidíte sami sebe a jak vás vidí druzí. Více než desetileté zkušenosti mi dávají jako fotografce sílu i um dostat z vás to nejlepší. Glamour fotky ale vždy spoluutváříme společně.

Glamour fotky pro radost

Má práce je pro mě neustálý proces objevování odvahy mých klientek, jejich ochoty zazářit na výsledné fotografii, přiznat si své skryté kouzlo, připustit si že každá můžeme být na fotce krásná, sympatická, prostě zářit. Myslím, že i díky mé práci na sobě, ochotě v sobě objevovat skrytou odvahu, sílu a ženskou stránku, jsem našla vzorec pro podporu VÁS, mých klientek. Způsob jak dát vyniknout vaší přirozenosti, talentu, sebejistoty a záře. A v neposlední řadě to vše zachytit prostřednictvím optiky na digitální fotoaparát.


Dárek nejen pro muže

Fotografování je pro mě především radost, svoboda, tvůrčí proces, neustálý vývoj kupředu. Jsem potěšená, když mi ženy dají tu důvěru a já tak můžu zachytit jejich lásku, energii, sebevědomí. Fotografování a ženy, s kterými spolupracuji mi dávají neustálý zdroj inspirace. Snažím se je zachytit v pohybu, v jejich přirozenosti.

A v neposlední řadě výslednou fotkou přispět k většímu sebevědomí a sebelásce. To je mým hnacím motorem. A věřím, že mými glamour fotkami daří.

Proto je focení v Ateliéru Šebestová zážitek, který je tak trochu dárkem i pro vás. Věřím, že z výsledných fotek se budete radovat oba dva.

Tak ať se líbí



bottom of page